tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kasvuhuone

Täällä on ollut hetken hiljaista pääsiäislomasta johtuen. Tiputanssit tanssittiin ja suklaamunat hotkittiin Kuusamon maisemissa. Sillä aikaa kevät oli tullut meidän pihalle. Lumikinokset ovat pienentyneet puolella ja nurmikkoakin on näkyvissä ja mikä parasta, sieltä täältä nousee sinnikkäitä lumikelloja!
Mielessä (ja useiden lehtien sivuilla) on lähiviikkoina pyörinyt kasvihuone. Tai oikeastaan ajattelen sitä kasvuhuoneena, jossa voi kasvien lisäksi itse kasvaa, ihmetellä, pohdiskella, nauttia, unelmoida ja touhuta.
Parasta olisi tietysti jos osaisi kasata kasvihuonen itse ja käyttäisi materiaalina niitä aikaisemminkin mainittuja vanhoja ikkunoita. Alla ihana esimerkki!

Kuva: www. rakennusmaailma.fi

Valmiina ostaminen saattaisi olla nopeampi ja vaivattomampi vaihtoehto, mutta sitten ei tietysti saisi juuri sellaista kuin haluaa. Toisaalta nämä Kekkilän lanseeraamat vihervajat ovat aivan mahtavia. Ne ovat osa Kekkilän palkittua Koti & piha sarjaa, jonka teemana on luonnollisen lähiruuan kasvattamiseen kannustava keittiöpuutarha. Ja muuten valmistettu suomalalaisesta puusta!kuvat: Kekkilä

3 kommenttia:

  1. Voi että miten ihanan näköistä! Ajatella, sulla on oma P I H A ! Ja siellä ihan varmasti pian kököttelee tuollainen kasvutila. Tulen termarini kanssa sitten tosi tosi usein vierailulle.

    P.S. Kissa sopisi kuvaan!?!

    VastaaPoista
  2. TERVETULOA!!!Voidaan sitten istua siellä kuin ne kaksi mummoa niissä korteissa:) Kissaa ei taida tulla. Yksi pieni apina löytyy..

    VastaaPoista